Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020   
  Αναζήτηση  
 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ"  

 

4ο  Πανελλήνιο Συνέδριο

 

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ

 

Ελληνικό Φόρουμ Επιστήμης και Τεχνολογίας Λιπιδίων

(Greek Lipid Forum)

Μέλος της Euro Fed Lipid

 

Θεσσαλονίκη 6 Ιουνίου 2011

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) Α.Π.Θ., Αμφιθέατρο ΙΙΙ, 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη

 

Το Ελληνικό Φόρουμ Επιστήμης και Τεχνολογίας Λιπιδίων  (Greek Lipid Forum) σας προσκαλεί στο 4ο  Πανελλήνιο Επιστημονικό συνέδριο με γενικό τίτλο:

«ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΛΙΠΙΔΙΩΝ»

Ευρύτερος στόχος του Συνεδρίου είναι η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας μεταξύ των Ελλήνων επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Λιπιδίων.
 

Επιστημονικά Αντικείμενα του Συνεδρίου

Αναλυτικές τεχνικές
Αξιοποίηση παραπροϊόντων
Ασφάλεια και ποιότητα
Ελαιόλαδο
Εξελίξεις στις τεχνολογίες λιπαρών
Εφαρμογές βιοτεχνολογίας
Λειτουργικά συστατικά
Λίπη, έλαια και διατροφή
Μεταβολισμός και βιολογική δράση Λιπιδίων
Μη εδώδιμες εφαρμογές
Οξείδωση λιπαρών-Αντιοξειδωτικά

  
Πρόσκληση για υποβολή εργασιών
Με την παρούσα ανακοίνωση προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο συνέδριο με
προφορική παρουσίαση ή poster να υποβάλλουν περίληψη (μέχρι 250 λέξεις στα Αγγλικά) συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής και στέλνοντάς τη στη διεύθυνση info@greeklipidforum.gr
 
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή περιλήψεων: 15η Απριλίου 2011.
 

* Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Συνεδρίου καλούνται οι επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ελαίων, λιπών και λιπιδίων να εγγραφούν στο Ελληνικό Φόρουμ Επιστήμης και Τεχνολογίας Λιπιδίων (Greek Lipid Forum).

Υπό την αιγίδα

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Τμήμα Χημείας

 

 

Χορηγοί

   
  

 Οργανωτική Επιτροπή  

Χ. Καραντώνης Τμ.Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Π. Αιγαίου

Ε. Λαμπή, Γενικό Χημείο του Κράτους

Φ.  Μαντζουρίδου, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, AΠΘ

Α. Νάσκα, Ιατρική Σχολή, Π. Αθηνών

Τ. Νομικός, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκόπειο Π.

Ν. Νενάδης, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, AΠΘ

Α. Ξενάκης, Ινστ. Βιολογικών Ερευνών & Βιοτεχνολογίας, ΕΙΕ

Σ. Παπανικολάου, Εργ. Μικροβιολογίας Τροφίμων , Τμήμα Επ. Τεχν.  Τροφίμων Γεωπ. Π.Α.

Χ. Προεστός, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Π. Αθηνών

Β. Σινάνογλου, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ΑΤΕΙ Αθήνας

Χ. Σταμάτης, Τμ. Βιολ. Εφαρμογών & Τεχνολογιών, Π.Ιωαννίνων

Δ. Τσιμογιάννης, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων ΕΜΠ

   
  

 Επιστημονική Επιτροπή  

Αντώνης Ζαμπέλας Εργαστήριο Διατροφής, Τμ. Επιστήμης & Τεχν. Τροφίμων Γεωπ. Π.Α.

Απόστολος Κυριτσάκης, ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Μιχάλης Κωμαϊτης, Εργαστήριο Χημείας Τροφίμων , Τμήμα Επ. Τεχν.  Τροφίμων Γεωπ. Π.Α.

Μαριλένα Λέκκα, Εργαστήριο Βιοχημείας Τμήμα  Χημείας, Π. Ιωαννίνων

Σοφία Μηνιάδου, Εργαστήριο Χημείας  Τροφίμων, Τμήμα Χημείας Π.Α.

Αργυρώ Μπεκατώρου, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων Π. Πάτρας

Φώτης Νταής, Εργ. Φασματοσκοπίας NMR, Τμήμα Χημείας Π. Κρήτης

Αθανασία Σιαφάκα, Εργαστήριο Βιοχημείας, Τμήμα Χημείας, Π. Αθηνών

Βασίλης Τζαμτζής, Γενικό Χημείο του Κράτους

Ντίνα Τζιά, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων Σχολή Χημ. Μηχ. ΕΜΠ

Αντωνία Τριχοπούλου, Εργαστήριο Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής, Π. Αθηνών

Μαρία Τσιμίδου, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, Τμήμα Χημείας, Α.Π.Θ.

Αντωνία Χίου, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής, Χαροκόπειο Π.

   
  

 Αρχεία προς λήψη  
   
  

 Εργασίες Συνεδρίου  
 ΤίτλοςΜέγεθος